Verhalen verleiden en zijn de beste manier om fans te maken. Met een goed geschreven verhaal kan je inspireren en creëer je een band. Maar een verhaal kan ook informerend zijn en zorgen voor een bijdrage voor de lezer. Met de juiste schrijftechniek op het juiste kanaal zorg je ervoor dat jouw verhaal en ook jouw onderneming top of mind blijft bij je klanten.

De verschillende soorten verhalen zoals advertorials, testimonials, teksten voor brochures of websites, dragen bij aan het opbouwen van een band met je doelgroep. Sterk geschreven copy op social media zorgt voor interactie met je doelgroep. Het copywritingteam van KMOdynamoo legt je verhaal crossmediaal vast voor print, online en social.

Wij helpen met het opzetten van sterkte printcampagnes die blijven hangen door straffe copy. Naast deze printcampagnes zijn ook online teksten belangrijk. Samen kunnen wij zorgen voor de vetste copywriting binnen je branche, die gegarandeerd potentiële klanten overtuigt. Ook voor social media kunnen wij ervoor zorgen dat je volgers geboeid blijven en dat je posts een groot publiek zullen bereiken en de nodige interactie uitlokken.

Bekijk zeker onze case van Tim Building, waar we aan de slag gingen om de beste online teksten te schrijven

Of heb je meer een case die out of the box is? Scroll dan zeker even door ons project voor Lindner WTC Hotel, waar de copywriting van KMOdynamoo de vergaderzalen siert! 

 

Klaar voor content die wint?

Neem contact met ons op!