Social content

Omdat Facebook- of Linkedinposts vaak verstopt zitten tussen tientallen andere berichten, is originaliteit een must. Onze social media experts trekken de aandacht met originele copy en creatieve beelden of grappige GIFjes. Ze vallen met de deur in huis en spelen in op wat de lezer boeit.

Social media is de belangrijkste tool om interactie met je fans te creëren. Zo bouw je een band op met je klanten & fans en wordt er gewerkt aan engagement. Een klant waar je een band mee opbouwt en die trouw is, die koopt (opnieuw)! Recurrente aankopen zijn cruciaal voor de groei van jouw onderneming.

Creatieve posts voor social media

De social media experten van KMOdynamoo maken jouw social mediaposts. Ze zijn creatief met Photoshop en inspireren je volgers met updates die zorgen voor positieve reacties. Want engagement is toch wat je wil met je (potentiële)klanten! 

Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? 
Kijk naar de resultaten voor Tim Building!

Wij monitoren je social media

Dit is wat we doen op vlak van sociale media:

  • Socialmediastrategie: Helemaal uitgewerkt, van begin tot einde, met onder meer een relevante selectie van socialmediakanalen, een uitgewerkte huisstijl…
  • Social planning en content kalender: Een duidelijkecontentkalender, waar je zo mee aan de slag kan, voor een afgesproken periode.
  • Social media copy: Pakkende teksten met leuke visuals ter ondersteuning, allemaal afgestemd op het meest relevante socialmediakanaal.
  • Social media beheer: Je verschillende socialmediakanalen worden beheerd door experten, zodat jij hier geen zorgen over hebt. Wij houden je pagina up-to-date.
  • Social media advertising: Bereik meer mensen door social advertising. Met social ads zorg jij dat de jouw content komt bij de persoon die jij wil en wij doen het voor je.
  • Conversation management: In dialoog gaan met je klanten & prospecten creëert een band. Eén die jou vroeg of laat wel eens extra verkopen kan opleveren!

Wil je ook je social media uitbesteden? Maak een afspraak met onze social media experts

Neem contact met ons op