Dit doen we

Onze diensten

Als contentmarketingbureau helpen we met communicatiestrategie, online marketingacties, werkende websites, sterke copywriting & grafisch design en opvallende beeldrealisaties. Samen brengen we uw ideeën tot leven en laten we uw organisatie en merken uitblinken. Op de juiste momenten.

Overzicht diensten

 • Communicatiestrategie

  Bij KMOdynamoo gaan we niet zomaar aan de slag met uw concept, website of campagne. De weg naar succes begint bij strategie! In een 360° concept bepalen we onder meer de doelgroepen en mediakanalen van je kmo. En bepalen we onze acties op het gebied van content marketing: SEO, SEA, social media ...

  Bekijk hier hoe we dit in de praktijk omzetten voor onze klant Finum Accountants.

 • Websites

  Wij nemen je website onder de loep en bouwen een site die er niet alleen technisch staat (responsive, hosting, koppeling met andere online tools, …), maar die ook goed vindbaar is en resultaten oplevert. We bouwen, of verbouwen.

  Onze developers willen je graag de beste oplossing bieden. Zo wordt jouw website jouw visitekaartje dat business binnen brengt. 

 • Online marketing

  Hoe sterk je bedrijf of zaak online staat, kan je succes als ondernemer bepalen. Daarom willen wij je bijstaan in online vindbaarheid creëren om zo je bedrijf verder te helpen. Een ideale mix van sociale media, strategische Google Ads campagnes en een geoptimaliseerde website zijn cruciaal. Maak je zichtbaar en vindbaar!

 • Copywriting & Storytelling

  Verhalen verleiden en zijn de beste manier om fans te maken. Met een goed geschreven verhaal kan je inspireren en creëer je een band. Maar een verhaal kan ook informerend zijn en zorgen voor een bijdrage voor de lezer. Met de juiste schrijftechniek op het juiste kanaal zorg je ervoor dat jouw verhaal en ook jouw onderneming top of mind blijft bij je klanten.

 • Grafisch design & ontwerp

  Wil je je verhaal ook grafisch laten schitteren, zodat nóg meer mensen kennismaken met je kmo, je producten, je diensten? Daarvoor kan je zowel online als offline communicatiemiddelen inzetten: van magazines tot brochures, van wandposters tot online bannering.

 • Foto & video

  Een onderscheidend portret, een gewaagde bedrijfsreportage of impactvol bedrijfsbeeld. Beelden en video maken het verschil in contentland. KMOdynamoo werkt met fotografen en producers van de bovenste plank.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak inplannen?

Neem contact met ons op