Finum Accountants

Content marketing & 360° advies

Finum Accountants begeleidt eenmanszaken, kmo's en grote ondernemingen bij hun financieel, fiscaal en bedrijfsbeheer.

Onze uitdaging?

Het accountantskantoor wilde een sterkere online en offline uitstraling, premium zichtbaarheid op social media, naamsbekendheid, leads bij doelgroepen en gestroomlijnde communicatie over hun activiteiten naar klanten en relaties.

Onze aanpak?

Na een intakegesprek met de klant stelden we een strategisch communicatieplan op, vervolgens een gedetailleerd contentplan. De opvolging en voortgang gebeurt aan de hand van maandelijkse overlegmomenten met de klant.

Wat doen we? 

We beheren zowel de LinkedIn- als de Facebook-pagina voor Finum Accountants. Hier komt heel wat bij kijken. Aan de hand van een social media strategie stellen we een content kalender op. We zorgen voor copy en visuals en zetten ook social advertising in. 

"Content marketing: van direct mailing tot Facebookpost”

“De 360° communicatie-aanpak van KMOdynamoo werkt inspirerend. Het bureau verzorgt onze communicatie van a tot z: van de volledige realisatie van een direct mailing naar een lokaal adressenbestand, tot de creatie van webteksten, verjaardagskaarten, een SEO-update van de website, een 2-maandelijkse online nieuwsbrief, Google Adwords en social media posts voor Facebook en LinkedIn. Deze totaalaanpak rendeert en inspireert: niet alleen bij prospecten en klanten, maar ook bij mijn medewerkers.”

Finum social beelden.png

Komt hier binnenkort ook een case over jouw project?

Graag!  >