Mertens Vastgoed

Webdesign

Met ruim 25 jaar ervaring is het Antwerpse makelaarskantoor Mertens Vastgoed een toonaangevende speler in bedrijfsvastgoed: kantoren, industrie, retail, investeringen en waardebepalingen.

Website promotie

Onze uitdaging?

De creatie van een volledig nieuwe website die meer aansloot bij de hedendaagse vormgeving en meer was afgestemd op het zoekgedrag van potentiële kopers en huurders van bedrijfsvastgoed.

Onze aanpak?

Na het intakegesprek met de klant maakten we een responsive webdesign waarbij gebruiksgemak centraal staat. Dit design werd tijdens opvolgmeetings verder gefinetuned. Onze developers en hosting experts zorgden voor een website die responsive en technisch in orde is, onder meer op vlak van domeinnaambeheer en koppeling met de externe databases van de panden. 

Na het design en het technische gedeelte schreef onze copywriter na een voorafgaand interview met de klant de webteksten, gericht op het creëren van impact en conversie.

Benieuwd naar het resulaat? Surf naar mertensvastgoed.be!

“Een vlot navigeerbare website die de diensten en panden van Mertens Vastgoed in de belangstelling van potentiële kopers en huurders zet.”

Mockup panden MV.png

Komt hier binnenkort ook een case over jouw project?

Graag!  >