Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Co-branding: grafisch design & ontwerp

Het moderne Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp aan het Antwerpse Centraal Station onderscheidt zich door een opvallende co-branding met het bekende World Trade Center. Zowel de benedenverdieping als de 12de verdieping van het hotel krijgen een remake.

Onze uitdaging?

De Antwerpse hotelsector boomt: tegen eind 2019 komen er maar liefst 1.000 hotelkamers bij in ‘t Stad. Door een sterkere visuele identiteit en online communicatie rond de co-branding helpen we het Lindner WTC hotel zich verder te onderscheiden in deze concurrerende markt

Onze aanpak?

KMOdynamoo zorgt onder meer voor de visuele en grafische aankleding van meeting points en multifunctionele vergaderzalen. En realiseerden we een mediacampagne naar lokale en gespecialiseerde pers.

“Vergaderen met zicht op de skyline van een WTC-wereldstad: geweldig!”

"Door de co-branding wordt de Europese Lindner hotelgroep, via ons hotel in Antwerpen, verbonden met de internationale aanpak van het World Trade Center. KMOdynamoo zorgt voor een uitmuntende visuele vertaling."

"Zowel qua aanpak, creatief meedenken als uitvoering: top! Dankzij reuzegrote wandposters in onze meeting rooms vergaderen onze gasten nu met zicht op de skyline van een WTC-stad: geweldig inspirerend!"

Komt hier binnenkort ook een case over jouw project?

Graag!  >