rreac04

Vernieuwde sociale media: een schot in de roos

Sinds 2004 creëert rreac04 paradijselijke buitenruimten. Zij zijn specialist in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Kwaliteit, vakkennis en doorzettingsvermogen staan centraal en daarom kiezen ze voor een lange termijnvisie en samenwerking. Rreac04 koos voor KMOdynamoo om hen te ondersteunen op het vlak van sociale media.

Online marketing | Social Media

Onze uitdaging

Onze uitdaging was om de online zichtbaarheid van rreac04 te vergroten. Dit tuinbedrijf wilde groeien op sociale media en dit uit handen geven zodat hij zich volledig kon focussen op de aanleg van prairietuinen.

Onze aanpak

Ons contentmarketingteam ging direct aan de slag en startte met het maken van een stevige contentkalender in overleg met de klant. We namen de bestaande Facebook-pagina onder handen en startten een Instagram-account op. We posten wekelijks op de Facebook- en Instagram-accounts van rreac04. Deze posts vullen we aan met social advertising op beide kanalen. We merkten dat het opstarten van een Instagram-account een schot in de roos was, want heel wat klanten vonden de weg naar het profiel van rreac04 en willen meer te weten komen over hun diensten. Bij KMOdynamoo vinden we het erg belangrijk om de juiste kanalen in te zetten voor de juiste doelgroep.

Wim Van Osselaer, zaakvoerder van rreac04 aan het woord:

“De samenwerking met KMOdynamoo verliep zeer goed. De verschillende collega’s waren goed op elkaar afgestemd. Het was fijn samenwerken en er werd kwaliteitsvolle content geleverd. Deze content was dan ook een leuke bevestiging dat ik voor het juiste bureau had gekozen. De resultaten na de campagne waren ontzettend goed. Ik krijg al mijn werk zelfs niet meer ingepland. Een samenwerking vraagt natuurlijk een inspanning qua tijd en budget, maar de return was nog veel groter.”

 

https://www.rreac04.be/

social posts rreac04.png

Ontdek de socials van rreac04 hier!

Komt hier binnenkort ook een case over jouw project?

Graag!  >