Aservis

Mensen warm maken voor verwarmingsketels

Aservis is specialist in centrale verwarming, airco, ventilatie, sanitair en elektriciteit. Met veel ervaring, vakkennis en marktkennis is Aservis uw ideale partner, gelegen te Lint. Bovendien zijn ze een erkend bedrijf en gespecialiseerd in plaatsing en onderhoud van ATAG Cv-ketels.

SEO   |   Mediastrategie   |   Social media   |   Webdesign   |   Huisstijl

Onze uitdaging?

Aservis is een lokaal bedrijf, maar dat wil niet zeggen dat het niet degelijk op de online kaart mag staan. Hiervoor moet de website onder handen genomen worden. Daarnaast beschikken ze nog niet over sociale media, dus deze dient ook opgezet te worden. Dit allemaal met als doel om de markt voor Aservis open te trekken en nieuwe potentiële klanten aan te trekken.

Onze aanpak?

Hoe wij een lokaal bedrijf online sterker maken? We hebben een volledig nieuwe, responsieve website gecreëerd. Daar is ook een digitaal offerte-systeem toegevoegd, waardoor de offertes makkelijk gemaakt worden en er steeds professioneel uitzien. Alle offertes worden zo ook eenvoudig bewaard.

Om nieuwe klanten aan te trekken zijn er verschillende acties gevoerd, zo zijn we begonnen met het opzetten van een Facebook-bedrijfspagina. Hier is onmiddellijk een boost campagne opgezet om de bekendheid snel te vergroten. Deze paid social media campagne was getarget op de regio Lint en omstreken.

Wij helpen jou graag bij het opstarten of verbeteren van social media.

Resultaat

We hebben voor Aservis de huisstijl en bedrijfsidentiteit online zichtbaar gemaakt en ervoor gezorgd dat deze onmiddellijk duidelijk is wanneer je de website bezoekt.

We hebben ook een Facebook-bedrijfspagina opgericht, die binnen 2 weken na opstart meteen de kaap van 1000 volgers bereikt had. Ook op deze pagina is de huisstijl van Aservis doorgetrokken.

Wil je ook graag een nieuwe, professionele website of creatieve ondersteuning voor je social media?

Contacteer ons >

aservis-200%extra.png

Door de opzet van sociale media en het lanceren van een Paid social media campagne, is er 200% extra traffic op de website.

Kan jouw website ook een boost gebruiken van 200% extra traffic?

Contacteer ons >
aservis.be
Facebookpagina Aservis

Komt hier binnenkort ook een case over jouw project?

Graag!  >