Veko Lightsystems

Veko Lightsystems in de spotlights

Veko Lightsystems is verlichtingsexpert, van ontwikkeling tot productie en plaatsing, zij bieden een totaaloplossing. Al 40 jaar voorzien zij bedrijven, sportclubs, parkings en meer van duurzame verlichting.

SEO   |   Copywriting   |   Contentmarketing

Onze uitdaging?

garage-lit.jpgVeko Lightsystems helpen hun communicatie beter te structureren. Voorheen verliep de communicatie ad hoc en werd er nauwelijks tijd besteed aan de online vindbaarheid van het bedrijf. Door de groei van het bedrijf, waren ook vertalingen belangrijk, om hun producten en service ook in het buitenland toegankelijk te maken.

Onze aanpak?

autocomplete.gifVeko Lightsystems is geen onbekende voor ons. Enkele jaren geleden maakten we hun website al. Na onze vorige fijne samenwerking hebben ze dus opnieuw onze hulp ingeschakeld, dit keer om hun communicatie meer gestructureerd en samenhangend te maken. We zijn gestart met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, daarna hebben wij de teksten op hun pagina herschreven met oog voor SEO. Op deze manier wordt hun website beter vindbaar voor (potentiële) klanten. We vullen hun website regelmatig aan met interessante content en realisaties zodat potentiële klanten overtuigd worden van hun expertise.

Is jouw communicatie op al uw kanalen samenhangend en relevant? Wij bekijken dit graag samen met jou.

spongebob-think.gifHoe kunnen we deze groeiende onderneming nog sneller doen groeien? Door diezelfde zoekwoorden te verwerken in verschillende bedrijfsreportages en blogs, die dan op de website, maar ook in gespecialiseerde tijdschriften, zoals Lumenpro worden geplaatst. Door op deze manier de content te verspreiden in magazines en op verschillende websites, vergroten we de Brand Awareness of merkbekendheid. In combinatie met de goede online vindbaarheid kan de klant Veko Lightsystems beter vinden en kunnen ze zo duurzaam groeien.

Voor de uitbreiding naar het buitenland hebben wij de gehele website vertaald. Ook de realisaties worden vertaald zodat het Franstalige publiek meteen overtuigd is van hun werk. Door steeds nieuwe realisaties en nieuwsberichten online te zetten, zie je dat het bedrijf leeft.

Wat doen we nu?

Wij voorzien hen van alle content voor hun website, social media en meer. Er vinden enkele meetings per jaar plaats om het content plan steeds up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat de gepaste content gecreëerd wordt. Dit wordt aangevuld met tussentijdse calls wanneer nodig. Op deze manier kan Veko Lightsystems zich volledig focussen op hun kernactiviteit, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun communicatie en het duidelijk verwoorden van waar ze voor staan.

Wil je je Brand Awareness een boost geven? Of je website beter vindbaar maken? Wij kunnen je helpen!

Contacteer ons >
FR-NL.png

Komt hier binnenkort ook een case over jouw project?

Graag!  >