SEO

Let's make some noise

Als je je activiteit intikt in Google, staat je bedrijf dan op de eerste pagina van de zoekresultaten? Unieke en vindbare content is onmisbaar voor online succes. Met doelbewuste, gerichte copy vergroot je de kans op conversie in al zijn vormen.

We nemen je website onder de SEO-loep

SEO (Search Engine Optimization) is je webpagina’s optimaliseren zodat ze hoger scoren in Google. Op die manier slaag je erin meer bezoekers naar je website te trekken. Met andere woorden, met deze dienst bouwen we aan een site die niet alleen goed vindbaar is, maar ook scoort op punten die voor je belangrijk zijn.

Doelgerichte copywriting

Met een goede online vindbaarheid via SEO bespaar je op uitgaven voor online adverteren. Met gerichte copy vergroot je immers de kans op conversie in al zijn vormen. Bij conversie denken we bv. aan informatie- of offertevragen, e-mail subscribers, inschrijvingen voor je event of social shares.

Onderzoek naar zoekwoorden en linkbuilding

We voeren een uitgebreid keywordonderzoek uit en herschrijven op basis hiervan de teksten van je website. We zorgen voor een stevige basis van linkbuilding, waardoor bezoekers van diverse websites op je site kunnen komen.

Technische aanpassingen aan je website: koppeling met andere online tools

We verzorgen ook de technische aanpassingen aan je website, zodat al de SEO-optimalisaties nog grotere vooruitgangen boeken. Onze front-end en back-end developers zorgen tevens voor de connectiviteit tussen je website en andere online tools.

Wil je ook dat je bedrijf er online staat? Bel onze specialisten

Neem contact met ons op