SEO

Let's make some noise

SERP1Als je jouw activiteit intikt in Google, staat je bedrijf dan op de eerste pagina van de zoekresultaten? Unieke en vindbare content is onmisbaar voor online succes. Met doelbewuste, gerichte copy vergroot je de kans op conversie in al zijn vormen.

We nemen je website onder de SEO-loep

SEO (Search Engine Optimization) is je webpagina’s optimaliseren zodat ze hoger scoren in Google. Op die manier slaag je erin meer bezoekers naar je website te trekken. Met andere woorden, met deze dienst bouwen we aan een site die niet alleen goed vindbaar is, maar ook scoort op punten die voor jou belangrijk zijn.

Lijkt dit ingewikkeld? In deze blog leggen we uit hoe SEO perfect past bij jouw kmo.

Ontdek hoe wij dit reeds voor Aservis hebben gedaan >

Doelgerichte copywriting

Met een goede online vindbaarheid via SEO optimaliseer je je website om beter online te scoren. Met gerichte copy vergroot je bovendien de kans op conversie. Bij conversie denken we bv. aan informatie- of offertevragen, e-mail subscribers, inschrijvingen voor je event of social shares. Dat draagt bij aan een hogere positie in Google, waarom zou je nog twijfelen?

Ben je geïnteresseerd in sterke copywriting? Ontdek hier alles over onze storytelling-skills.

 

 

Zoekwoordenonderzoek

ZoekwoordenonderzoekWe voeren een uitgebreid keywordonderzoek  uit, zo krijgen we inzicht in de behoeften van jouw doelgroep. Dit geeft meteen inspiratie om de teksten voor jouw website te optimaliseren voor SEA en SEO, maar ook voor je e-mailmarketing, social media… Door een zoekwoordenanalyse spreek je de taal van je doelgroep!

Linkbuilding

Linkbuilding geeft Google inzicht in de betrouwbaarheid van je website. Door verschillende links van kwaliteitsvolle websites, zal ook die van jou ook betrouwbaarder worden voor Google. We zorgen voor een stevige basis van linkbuilding, waardoor bezoekers van diverse websites op je site kunnen komen. Niet alleen door het klikken op de links naar jouw website, maar ook door de hogere plaatsing op Google.

Technische aanpassingen aan je website: koppeling met andere online tools

We verzorgen ook de technische aanpassingen aan je website, zodat al de SEO-optimalisaties nog grotere vooruitgangen boeken. Denk hierbij aan het correct gebruik van titel- en subtiteltags, deze heeft Google nodig om je website te kunnen lezen. Onze front-end en back-end developers zorgen tevens voor de connectiviteit tussen je website en andere online tools. Maak het jezelf makkelijk!

Tijd voor een website die mensen aantrekt?

Contacteer ons >

Wil je ook dat je bedrijf er online staat? Bel onze specialisten

Neem contact met ons op