Webdesign

Gericht op impact en conversie

Een goede website laadt snel, werkt ook op smartphones prima en is gebouwd volgens de laatste technieken. De uitwerking is gericht op het creëren van impact en conversie.

Jouw website technisch in orde

Onze developers en hosting experts zorgen voor een website die technisch in orde is. Ze zorgen ook voor de juiste koppelingen met externe systemen of softwareprogramma’s zoals betaalsystemen, boekhoudprogramma’s, CRM’s, databases en voorraadsystemen.

Mobiel gebruik

Nog niet elke website houdt rekening met het toenemend gebruik van smartphones. De technische specialisten KMOdynamoo zorgt voor een responsive webdesign. Simpel gezegd: responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop is, een tablet, of een smartphone.

Gebruiksvriendelijkheid

De zogenaamde ‘usability’ houdt zich bezig met gebruiksvriendelijkheid van een website voor de surfer: beschikt hij over een duidelijke navigatie? Is het leesbaar? Is de naamgeving logisch en is de vormgeving consequent met de andere communicatiekanalen? De webexperts van KMOdynamoo vertellen er je alles over.

Is je kmo klaar voor een website die werkt? Bel onze online specialisten

Neem contact met ons op