De Kers Op De Taart, Euh, Studies: Stage Bij KMOdynamoo 🚀

Voor heel wat laatstejaarsstudenten is het einde van hun studies in zicht. Zo ook voor ons, Jelle en Sarah a.ka. Digital Wizard en Content Creator. De afgelopen twee maanden mochten wij deel uitmaken van het KMOdynamoo-team! Onze laatste stage, onze laatste halte voor het echte werk begint. Vandaag nemen we je graag nog even mee in ons verhaal. 

Digital Wizard vs Content Creator

Twee stagiaires die ook nog eens uit dezelfde klas komen…Geen makkelijke opgave voor een stagebedrijf. Gelukkig zijn wij twee heel verschillende profielen. Jelle, de Digital Wizard is sterk met websites en html. Sarah, de Content Creator, kan vooral goed overweg met copywriting en socials. Op heel wat taken konden we samenwerken, maar we kregen voornamelijk opdrachten die ons elk apart goed lagen.

Zo heeft Jelle de website van KMOinsider grondig onder handen genomen. Met veel plezier dook hij in de html en code om prachtige resultaten te toveren. Zoals een echte Digital Wizard het hoort te doen! Content Creator Sarah nam de socials voor haar rekening: templates maken voor klanten, copy schrijven en de planning aanhouden.

Ook zetten we tijdens deze stage onze schouders onder heel wat andere taken. Een nieuwsbrief opmaken en analyseren, zoekwoordenonderzoeken maken, artikels (her)schrijven, … En we kregen elke week een volledige dag tijd om bij te leren over allerlei onderwerpen die ons interesseerden. Van certificaten behalen tot tutorials kijken, ook daar was ruimte voor!

Onze stage bij KMOdynamoo, die was top!

We zijn hier met open armen ontvangen. Een gezellig team waar we ons al snel thuis voelden! Verjaardagen vieren met taart, koffiekoen of cake, ook dat hoorde er bij. En laten we onze office dog, Diva, niet vergeten!

Er werd geluisterd naar onze mening en inzichten, daardoor voelden wij ons een meerwaarde in het team. Als stagiaire bij KMOdynamoo ben je niet gewoon een nummertje. Je maakt deel uit van het team en krijgt er zoveel mooie kansen. We mochten doen wat we graag doen en kregen alle ruimte om onszelf te verbeteren op alle vlakken. Zo’n stage bij KMOdynamoo, ja, da’s top!

Het einde is in zicht

Nu de stage bij KMOdynamoo op zijn einde loopt, komt dat diploma steeds meer binnen handbereik. Wij gaan het team hier alvast missen (en stiekem hopen we dat zij ons ook zullen missen 😉) maar nemen een mooie rugzak aan ervaring mee. Klaar voor het echte werk! We willen iedereen hier bedanken voor de fijne ervaring.

Nu wij het team verlaten, betekent dat ook dat er weer andere stagiaires ons kunnen opvolgen volgend academiejaar. Heb jij zin in een supertoffe maar vooral leerrijke én uitdagende stage? Bekijk dan snel ons stageaanbod of stuur meteen een mailtje naar Fanny!