Even Onze Digital Wizard Voorstellen!

Hallo iedereen! Ik ben Chloé Peeters de nieuwe stagiaire, digital wizard, bij KMOdynamoo. Ik zit in mijn laatste jaar Cross Media Management aan de Karel de Grote Hogeschool. Mijn eerste twee weken stage bij KMOdynamoo zitten erop. Wat gaat de tijd toch snel! ⏱️ Ben je benieuwd naar wat ik al allemaal heb gedaan?

Wat heb ik al gedaan?

Ik kan je vertellen dat ik nog niet heb stil gezeten! Mijn takenpakket is gevarieerd en m'n planning zit vol. Maar daar heb ik geen schrik voor, ik sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging! Heb je de social media posts van de voorbije twee weken al gezien? Die heb ik gemaakt. 😊 Nog niet gezien? Volg ons dan op LinkedInFacebook en Instagram

Ook hou ik me graag bezig met landingspagina's op de website van KMOdynamoo. Ik ben nu bezig met er eentje te maken voor de link in bio van onze Instagram. Hou onze Instagram bio maar goed in het oog dus!
👀

*Afbeelding*

Ook copywriting en SEO interesseert mij, al zie ik daar voor mezelf zeker nog een leertraject. Daarom vraagt redactiecoördinator Arn mij om soms te helpen bij het optimaliseren van online advertorials voor kmoinsider.be.

Op kantoor of niet op kantoor?

That's the question. Ja ja, ik weet het heel veel mensen moeten van thuis uit werken nu. Ik heb geluk dat ik 4 dagen per week naar kantoor mag, waar ik m'n mijn eigen aparte bureau heb. Want het is natuurlijk belangrijk om alle richtlijnen zo correct mogelijk te volgen en het veilig te houden voor iedereen. Op donderdag heb ik een opleidingsdag. Dan heb ik de opportuniteit om mijn kennis bij te schaven door lessen te volgen. Ik heb mijn Google Ads Search certificaat al vernieuwd en bijgeleerd over Facebook advertenties. 

Het team

Ik ben terechtgekomen in een leuke bende. Een mix van jong en ervaren. Je kan altijd bij iemand terecht als je vast zit of vragen hebt. Ik maak deel uit van het productieteam. Als je van GIF'jes houdt dan is dit the place to be. Elke morgen en avond, starten we en eindigen we met een GIF in de Teams-chat. 

Heb je na het lezen van mijn blog nog niet genoeg van het stageavontuur? Lees dan de blog van de vorige stagiaires Kim-SophieHannelore, Jonas of Jens

Ook interesse om volgend academiejaar aan de slag te gaan als stagiair bij KMOdynamoo?

Bekijk dan zeker ons stageaanbod:

stage als kick-ass copywriter
stage als digital wizard
stage als grafische goochelaar

Heb je nog vragen? Let us know!