Social media

Val met de deur in huis

Een website die zowel technisch als SEO-matig goed in elkaar zit, da’s één ding. Maar ook een aantrekkelijke aanwezigheid op alle socialmediakanalen is een must. Dat is niet simpel, in ons blogbericht lichten wij enkele valkuilen toe, let op!

Social media zijn populairder dan ooit, maar ook bij bedrijven. Daarom is originaliteit een must. Trek de aandacht met een originele quote, grappige teamfoto of kort filmpje van je bedrijfsevent van afgelopen week. Met een goede socialmediastrategie spring je letterlijk in het oog op de timeline van je doelpubliek.

Leer je doelgroep kennen

Laat je social media doen door KMOdynamooMensen kopen van mensen. Daarom is het van belang om je doelgroep te (leren) kennen. Krijg voeling met je doelgroep en gebruik hiervoor sociale media. Ze zijn hét middel om je doelgroep beter te leren kennen en ze op een persoonlijke manier te benaderen.

KMOdynamoo maakt het eenvoudig voor je

Social media marketing is vaak een ambitie die toch net tijdrovender is dan gedacht. Want hoe doe je dat nu precies en vooral, hoe blijf je goede content voorzien? Op welke social media kanalen wil je actief zijn? Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram? Wat ga je posten? En hoe vaak?

Voorkom de fout om niet te investeren in social media! In ons blogbericht is duidelijk uitgelegd waarom je als kmo social media moet inzetten.

De kracht van social media - wat doet KMOdynamoo? 

  • Social media strategie: Formuleer een doel en teken een weg uit
  • Social planning en content kalender: Wees voorbereid en origineel
  • Social media content: Hier vind je meer uitleg
  • Social media advertising: Geef je posts een boost
  • Visibiliteit optimaliseren: Word gezien
  • Het succes meten: Aan de hand van KPI’s controleren & optimaliseren wij je social media
  • Conversation management: Ga in conversatie met je doelgroep, creëer een band
  • Corporate branding: Geef je bedrijf een identiteit

 

 

Wil je meer weten over social media voor je kmo?

Neem contact met ons op