Medipolis

Online marketing & Social Media

Het Medipolis Eye Center van oogarts Dr. E. Mertens en medewerkers in Wilrijk (Antwerpen) is een oogcentrum, gespecialiseerd in de preventie en behandeling van oogaandoeningen en -afwijkingen en in de chirurgie van het voorste oogsegment.

Subdiensten

Subdiensten

Onze uitdaging?

Op vraag van oogarts dr. Mertens zet KMOdynamoo het Medipolis Eye Center nog sterker op de online kaart (zichtbaarheid en vindbaarheid). Wij ondersteunen de drukbezette oogarts bij het consequent bijwerken van het content plan en de social mediakanalen van Medipolis.

Daarnaast SEO-schrijven we online advertorials over specifieke oogbehandelingen die we publiceren op Ambassadeurs en doorplaatsen op social media en in online newsletters.

 

Onze aanpak?

Na een intakegesprek over de diverse oogbehandelingen stelden we een gedetailleerd contentplan op met de onderwerpen waarover Medipolis wilde communiceren, de insteek van de Facebook- en LinkedInposts. KMOdynamoo creëert proactief deze posts en publiceert ze na overleg met oogarts Mertens.
Een onderzoek naar de belangrijkste zoekwoorden hielp onze copywriters bij het schrijven van gerichte advertorials over oogbehandelingen en het SEO-herschrijven van webteksten op www.zien.be

Creatieve Facebookposts zetten de oogbehandelingen van Medipolis Eye Center in de kijker